Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting B.V.

Webhosting sinds 1994

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door de ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom!

Direct online

Direct online met NL Hosting

NL Hosting heeft hard gewerkt om alle dienstverlening zo zelfstandig mogelijk te maken. In een paar stappen kies je jouw domein, het gewenste hostingpakket en bescherming zoals een SSL-certificaat. Je bestelling wordt direct verwerkt zodat je binnen een paar minuten aan de slag kan!

Direct online

Betrouwbare en persoonlijke service

Het team van NL Hosting is altijd bereid om jouw vraag te beantwoorden wanneer je er niet uitkomt met onze veelgestelde vragen. Ons gedreven team helpt je graag met eventuele problemen of storingen. Wil je graag een van onze medewerkers spreken? Bel dan 050-5714242 of stuur een e-mail naar helpdesk@nlhosting.nl.

Direct online

Jouw data veilig en dichtbij

Wij werken uitsluitend samen met Nederlandse datacentra waar we altijd snel ter plekke kunnen zijn. Alle datacentra hebben een contract met het zusterbedrijf CJ2 die ISO/IEC 27001 gecertificeerd is. Hierdoor kan NL Hosting garanderen dat jouw data uitsluitend in Nederland is opgeslagen en dat dit op een veilige manier gebeurt. Tevens voldoet NL Hosting aan de Nederlandse wet- en regelgeving, zoals de AVG. Zo beschermen wij jouw data tegen cybercriminaliteit. Wil je graag meer weten over de locaties waar jouw data staat opgeslagen? Lees hier meer over onze datacentra: QTS Data Hotel Groningen, North-C Datacenter Groningen of de CJ2 Datatoren.

Waarom NL Hosting?

Website

Jouw website makkelijk en snel online.

Support

Onze support afdeling zit voor je klaar, zowel telefonisch als per e-mail.

Backups

Foutje gemaakt? Geen probleem! Wij garanderen een retentie van 7 dagen.

Veilig

Al onze data staat veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters met ISO certificering.

Snel

Wij zorgen altijd voor een snelle verbinding naar de buitenwereld.

Duurzaam

Energie neutraal en geheel papierloos.

NL Hosting en CJ2 Hosting

NL Hosting B.V. is door een overname in 2017 onderdeel geworden van CJ2 Holding B.V.. CJ2 is in 2002 opgericht, is ISO/IEC 27001 gecertificeerd en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste ISP/hosting-bedrijven van Noord-Nederland. CJ2 is gevestigd in Groningen. Alle servers van NL Hosting zijn ondergebracht bij CJ2, zo zorgen we voor de beste online beschikbaarheid voor jouw website en e-mail.

Kun je bij NL Hosting niet de dienstverlening vinden die je zoekt, zoals een managed virtuele- of dedicated server, rackspace of een private cloud? Dan ben je op zoek naar CJ2! Wil je graag meer weten over CJ2 en de dienstverlening die CJ2 aanbiedt? Kijk dan op de website!

Hollandse hosting sinds 1994

Online binnen enkele klikken