Contact

Stuur ons een bericht

We proberen je zo helder en duidelijk mogelijk te informeren over onze diensten en voorwaarden. Kom je er toch niet helemaal uit? Stuur dan je vraag, klacht of opmerking via het onderstaande contactformulier. Ons streven is om binnen één werkdag te reageren.

* verplicht veld

Contact

Onze openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt ons dan bellen op 050-5714242. Buiten kantoortijden kun je een e-mail sturen naar info@nlhosting.nl of voor technische vragen naar helpdesk@nlhosting.nl

Adres

NL Hosting

De Deimten 11

9747AV Groningen

Bedrijf

KvK: 58377980

BTW: 853012246.B.01

Contact buiten kantoortijden

Buiten kantoortijden kun je een e-mail sturen naar helpdesk@nlhosting.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Wij streven ernaar binnen één werkdag te reageren

Hulp op afstand

In sommige situaties is het voor ons handig om even met je mee te kunnen kijken. Wij maken hiervoor gebruik van de tool ISL. Klik hier voor de download van ISL. Wil je meer weten over ISL? Bekijk dan de website van ISL.

CJ2 Hosting

Kun je bij NL Hosting niet de dienstverlening vinden die je zoekt? Voor een managed dedicated server, rackspace, een virtuele server of een private cloud kun je terecht bij ons zusterbedrijf: CJ2 Hosting B.V. Wil je graag meer weten over CJ2 en de dienstverlening die CJ2 aanbiedt? Kijk dan op de website!