Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Nieuws

Prijswijziging SSL certificaten en introductie Zorgeloos SSL

Geplaatst op 05-06-2024

Vanwege prijswijzigingen bij onze leverancier voor SSL certificaten zijn wij genoodzaakt de prijzen ook te wijzigen. Daarom introduceren we ook een nieuw SSL product dat vele malen goedkoper is: Zorgeloos SSL!

Lees meer

Fijne feestdagen!

Geplaatst op 22-12-2023

Namens het hele team van NL Hosting wensen wij jou hele fijne feestdagen! In dit nieuwsbericht vind je meer informatie over onze openingstijden tijdens de feestdagen en alvast een vooruitblik op 2024.

Lees meer

Nieuwe prijzen domeinnamen per 1 januari 2024

Geplaatst op 30-11-2023

Bij NL Hosting werken we graag mee aan jouw online toekomst. Daarom zetten we ons elke dag in om jou de beste webhosting-, e-mail- en domeinregistratiediensten te bieden.

Lees meer

Nieuw klantenpaneel online!

Geplaatst op 25-07-2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons nieuwe klantenpaneel nu online is! Na maanden hard werken hebben we het klantenpaneel, de bestelpagina en de website compleet vernieuwd.

Lees meer

NL Hosting statuspagina online

Geplaatst op 29-08-2022

We hebben een nieuwe statuspagina online staan! Je kunt op deze statuspagina altijd bekijken of alle systemen operationeel zijn. Wanneer er een storing optreedt bij een server, zullen we deze pagina ook updaten.

Lees meer

Migratie afgerond!

Geplaatst op 01-07-2022

Afgelopen vrijdag was het tijd voor een klein feestje, we hadden namelijk officieel de hele migratie afgerond! Alle hostingpakketten zijn verplaatst naar ons nieuwe platform. Voor ons een mijlpaal na jaren ontwikkelen en hard werken. We hopen dat iedereen ons nieuwe platform net zo goed vinden als wij zelf, mocht je nou toch problemen tegenkomen, dan horen we het graag

Lees meer

NL Hosting in Hall of Fame op internet.nl

Geplaatst op 23-06-2022

Vanaf vandaag staan we in de Hall of Fame van internet.nl als compliant hoster met een score van 100%!! Natuurlijk zijn we hier erg trots op en we zullen er alles aan doen om deze prachtige score te behouden. Ben je nog op zoek naar een webhoster met de persoonlijke service en technische kennis? We bieden een gratis verhuisservice aan voor alle bestaande en nieuwe klanten!

Lees meer

Gratis verhuisservice naar NL Hosting

Geplaatst op 02-05-2022

Nieuw! Tijdelijk een gratis verhuisservice naar NL Hosting! Wil je graag overstappen naar NL Hosting, maar heb je niet de tijd of technische kennis om je website en e-mail te verhuizen? Laat de verhuizing dan uitvoeren door onze experts!

Lees meer

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting