Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

Hostingpakket kiezen

Onbeperkt e-mailadressen, databases en subdomeinen

Wij houden het graag simpel. Je kunt bij ons kiezen uit 3 hostingpakketten: Small, Medium of Large. Het verschil tussen deze pakketten? Dat is het aantal gigabytes aan dataopslag en het aantal gigabytes aan dataverkeer. Overige opties mag je inrichten zoals je wilt. 100 e-mail addressen? 30 databases? Geen probleem, zolang het maar binnen de maximale grootte van je pakket blijft. Al onze hostingpakketten worden geserveerd vanaf het high-availablilty platform van zusterbedrijf CJ2 Hosting B.V De servers zijn voorzien van de nieuwste software en worden continue up-to date gehouden.

Small

2 GB-opslag


10 GB dataverkeer


Onbeperkt aantal e-mailadressen sub-domeinen en databases.
Het Small pakket is uitermate geschikt voor je eerste stappen op het wereldwijde web. Plaats met gemak een persoonlijke blog of je beginnende webwinkel. Upgraden naar een van onze uitgebreidere opties kan altijd!
€5,33 per maand
Inclusief 21% BTW
Facturatie per kwartaal
Bestellen

Medium

10 GB-opslag


Onbeperkt dataverkeer


Onbeperkt aantal e-mailadressen sub-domeinen en databases.
Uitermate geschikt voor de enthousiasteling of voor kleinzakelijk gebruik. Genoeg ruimte voor een goedbevolkte website of shop en een aantal e-mailadressen die je vanaf al je apparaten kunt benaderen.
€10,66 per maand
Inclusief 21% BTW
Facturatie per kwartaal
Bestellen

Large

50 GB-opslag


Onbeperkt dataverkeer


Onbeperkt aantal e-mailadressen sub-domeinen en databases.
Voor de grootverbruikers. Wil je meerdere domeinnamen met verschillende websites of voor al je medewerkers e-mail ingericht? Kies dan ons meest uitgebreide pakket.


€21,33 per maand
Inclusief 21% BTW
Facturatie per kwartaal
Bestellen

Webhosting perfect afgestemd op jouw wensen

SSL Certificaten

Je beveiligingscertificaat bestel je makkelijk mee bij je hostingpakket. Ook kun je gebruikmaken van een gratis certificaat via Letsencrypt.

Lees meer

Verhuisservice

Heb je al een website en e-mail bij een andere provider? Laat je website en e-mail verhuizen door de experts van NL Hosting.

Lees meer..

E-mail

Je e-mail is direct te gebruiken en gemakkelijk in te stellen op meerdere apparaten. Tevens leveren wij standaard DKIM, SPF en DMARC ondersteuning zodat je post altijd netjes afgeleverd wordt.

Lees meer..

Gebruiksvriendelijk

Via ons klantenpaneel kun je bijna alle instellingen en opties van je pakket bekijken en beheren. We hebben overzichtelijke helppagina’s en zijn zowel telefonisch als per e-mail vlot te bereiken.

Volledige controle

Behalve ons eigen paneel heeft u ook volledige toegang tot de beheersoftware van de webserver. Hiervoor gebruiken wij Plesk, al jarenlang een van de meest populaire klantenpanelen voor webhosting providers.

Altijd online

Onze servers worden beheerd door en bij ons zusterbedrijf CJ2 Hosting. Hierdoor webben wij korte lijntjes en kunnen we een zeer hoge uptimegarantie geven.

Hollandse hosting sinds 1994

Online binnen enkele klikken