Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Nieuws

Fijne feestdagen!

Namens het hele team van NL Hosting wensen wij jou hele fijne feestdagen! In dit nieuwsbericht vind je meer informatie over onze openingstijden tijdens de feestdagen en alvast een vooruitblik op 2024.

Gewijzigde openingstijden

De komende weken is onze klantenservice op gewijzigde tijden beschikbaar vanwege de feestdagen. Op de volgende dagen geniet ons team van vrije tijd met familie en/of vrienden en zijn wij telefonisch niet bereikbaar:

  • maandag 25 december 2023
  • dinsdag 26 december 2023
  • maandag 1 januari 2024

Uiteraard kun je altijd een mail sturen of een ticket aanmaken via het klantenpaneel. Deze zullen wij de eerstvolgende werkdag dan beantwoorden. Uiteraard is onze storingsdienst ook tijdens de feestdagen actief om te zorgen dat alle servers probleemloos hun werk blijven doen.

Vooruitblik 2024

In 2023 hebben we ons klantenpaneel en het bestelproces een flinke update gegeven met veel nieuwe functies. Ook hebben we op de achtergrond diverse technische verbeteringen doorgevoerd om de kwaliteit van onze diensten verder te verbeteren. In 2024 breiden we ons klantenpaneel uit met onder andere extra opties om je website en e-mail nog veiliger te maken. Daarnaast vieren wij volgend jaar het 30-jarig bestaan van NL Hosting. Hierover later meer!

Voor nu wensen we je hele fijne feestdagen!

Geplaatst door: NL Hosting Helpdesk

Geplaatst op: 22-12-2023
Laatste wijziging: 08-04-2024

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting