Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Nieuws

Prijswijziging SSL certificaten en introductie Zorgeloos SSL

Vanwege prijswijzigingen bij onze leverancier voor SSL certificaten zijn wij genoodzaakt de prijzen ook te wijzigen. Daarom introduceren we ook een nieuw SSL product dat vele malen goedkoper is: Zorgeloos SSL!

Onlangs heeft Sectigo, onze leverancier van SSL certificaten, de prijzen fors verhoogd. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de prijzen van de betaalde Sectigo certificaten te wijzigen. De nieuwe prijzen zijn:

  • Sectigo EssentialSSL of PositiveSSL: € 35 per jaar
  • Sectigo Wildcard: € 125 euro per jaar
  • Sectigo EV: € 175 per jaar

Bij NL Hosting vinden we het belangrijk dat een veilige website voor iedereen bereikbaar blijft, ook omdat een SSL certificaat verplicht is vanuit de AVG als je persoonsgegevens verwerkt via bijvoorbeeld een contactformulier op je website. Daarom introduceren we Zorgeloos SSL. Dit werkt op basis van een Let's Encrypt certificaat dat wij voor slechts € 1,50 per maand voor je valideren, installeren en verlengen. Op die manier is jouw website altijd zorgeloos voorzien van een geldig SSL certificaat. Zorgeloos SSL kun je bestellen via onze website.

Geplaatst door: Joris

Geplaatst op: 05-06-2024

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting