Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Nieuws

Nieuw klantenpaneel online!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons nieuwe klantenpaneel nu online is! Na maanden hard werken hebben we het klantenpaneel, de bestelpagina en de website compleet vernieuwd.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons nieuwe klantenpaneel nu online is! Na maanden hard werken hebben we het klantenpaneel, de bestelpagina en de website compleet vernieuwd.

Het vernieuwde klantenpaneel biedt veel extra functionaliteiten en maakt het beheer van je hostingpakketten en domeinen nog eenvoudiger. Je kunt nu direct via het klantenpaneel taken uitvoeren die voorheen via de Plesk beheeromgeving gedaan moesten worden, zoals het aanmaken van e-mailadressen, instellen van DNS, FTP-gebruikers en databases. Daarnaast hebben we de pagina's voor domeinregistratie, hostingpakketten en SSL-certificaten samengevoegd voor een overzichtelijke weergave. Ook hebben we extra beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd, waaronder de mogelijkheid om 2-factor authenticatie in te stellen voor extra bescherming van je account.

Ervaar nu zelf de verbeteringen en gemakken van ons nieuwe klantenpaneel. Neem de controle over je webhosting en maak gebruik van de extra mogelijkheden die je helpen jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Maar er is nog meer: we willen graag van jou horen! Jouw feedback is van grote waarde voor ons. Als je ideeën, suggesties of opmerkingen hebt over ons nieuwe klantenpaneel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt een ticket aanmaken via het klantenpaneel of een e-mail sturen naar helpdesk@nlhosting.nl. Samen kunnen we bouwen aan een klantenpaneel dat nog beter aan jouw behoeften voldoet!

Geplaatst door: NL Hosting Helpdesk

Geplaatst op: 25-07-2023
Laatste wijziging: 08-04-2024

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting