Hoe kan ik betalen via automatisch incasso?

Vergeet nooit meer een betaling

Automatische incasso instellen

Betalen via automatische incasso kun je makkelijk zelf regelen.

Stappenplan

Log in op het klantenpaneel en klik in het menu op Account om naar je accountinstellingen te gaan.

Stap 1: Log in en ga naar Account

Op een laptop of tablet staat rechtsboven op de pagina het blok Automatische incasso, op een smartphone staat dit verder naar onderen op de pagina. Klik op de oranje knop Nu instellen om door te gaan.

Stap 2: Ga naar je incasso instellingen

Vul het IBAN nummer in waarvan geïncasseerd kan worden met de bijbehorende ternaamstelling. Vanaf nu worden nieuwe facturen automatisch ter incasso aangeboden bij je bank. Facturen die al eerder zijn aangemaakt en nog open staan kun je nog handmatig betalen via bijvoorbeeld iDeal.

Stap 3: Vul je gegevens in

Automatische incasso stoppen

Als je niet meer met automatische incasso wil betalen, klik dan op de knop Machtiging intrekken. Je krijgt dan weer een mailtje met factuur en iDEAL-link.