Hoe kan ik betalen via automatisch incasso?

Vergeet nooit meer een betaling

Administratief Klantenpaneel

Automatische incasso instellen

Betalen via automatische incasso kun je makkelijk zelf regelen.

Log in op het klantenpanel

Ga naar je accountinstellingen

Kies, in het menu aan de linkerkant, voor automatische incasso.

Klik op de knop bewerken en vul je gegevens in, hiermee geef je meteen toestemming voor de automatische incasso. Vergeet niet om het vinkje bij: “ik wil betalen via automatische incasso” aan te vinken.

Automatische incasso stoppen

Als je niet meer met automatische incasso wil betalen, haal dan het vinkje weg. Je krijgt dan weer netjes een mailtje met factuur en iDEAL-link.

Geplaatst door: Helpdesk

Geplaatst op: 24-08-2022 12:12
Laatste wijziging: 17-10-2022 20:56