E-mail instellen in Mozilla Thunderbird

Gebruik Thunderbird om je e-mail te lezen op je computer

E-mail

Mozilla Thunderbird is een veelgebruikt en gratis mailprogramma. In dit artikel leggen we uit hoe je jouw e-mailaccount bij NL Hosting in kunt stellen in Thunderbird.

Open Thunderbird en ga naar Bewerken, vervolgens Account instellingen en klik linksonderaan op Account acties. Klik vervolgens op Voeg mailaccount toe.

Vul je naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Doorgaan.

De instellingen voor de inkomende en uitgaande mailserver worden automatisch gevonden. Klik op Klaar.

Je account is succesvol toegevoegd aan Thunderbird! Klik op Afronden en je mail wordt gedownload van de mailserver.

Geplaatst door: Joris

Geplaatst op: 01-09-2022 06:02
Laatste wijziging: 01-09-2022 06:04