E-mail instellen in Microsoft Outlook

Gebruik Microsoft Outlook om je e-mail te lezen

E-mail

Je e-mailadres bij NL Hosting kun je instellen in Microsoft Outlook, zodat je je mail gemakkelijk op je Windows computer kunt lezen. Volg onderstaande stappenplan om je e-mailaccount in te stellen:

Als je al een ander e-mailaccount hebt ingesteld in Outlook, klik je linksbovenin op Bestand en vervolgens op Account toevoegen. Als je nog geen account hebt ingesteld, dan zal Outlook direct onderstaande venster laten zien. Vul hier je e-mailadres en klik op de blauwe knop om naar de volgende stap te gaan:

Kies in het volgende venster voor IMAP:

Vul bij Inkomende mail onder Server je domeinnaam in, zoals in dit voorbeelde nlh-voorbeeld.nl is ingevuld. Bij Poort vul je 993 in en bij Encryptie methode kies je SSL/TLS. Bij de Uitgaande mail is de server weer je domeinnaam. De Poort is 465 en de Encryptie methode weer SSL/TLS :

Vul je wachtwoord in:

Je e-mailaccount is nu succesvol toegevoegd in Outlook! Sluit dit venster af en je e-mail zal gedownload worden van de server.

Geplaatst door: Joris

Geplaatst op: 31-08-2022 12:38
Laatste wijziging: 31-08-2022 12:39