E-mail doorsturen naar een ander e-mailadres

Ontvang al je e-mails op één plek

Bij alle pakketten van NL Hosting heb je de mogelijkheid om e-mail door te laten sturen naar een ander e-mailadres, bijvoorbeeld je privé e-mail. In dit helpartikel leggen we stap voor stap uit hoe je de doorstuur service inschakelt.

Let op: dit helpartikel legt de werkwijze uit voor het instellen bij een Small, Medium of Large webhostingpakket. Maak je gebruik van het DNS & Doorsturen pakket? Dan werkt dit net even anders. De uitleg daarvoor vind je op de volgende helppagina: e-mail doorsturen met DNS & Doorsturen pakket

Stappenplan

Login in het NL Hosting klantenpaneel en klik op de domeinnaam waar het e-mailadres onderdeel van is.

Stap 1: Login in het klantenpaneel

Klik in het menu op E-mailadressen.

Stap 2: Ga naar e-mailadressen

Klik op het e-mailadres waarvoor je het doorsturen wilt inschakelen.

Stap 3: Kies het e-mailadres

Scroll naar beneden tot je het blok Doorsturen ziet staan. Klik hier op Wijzigen en voer het e-mailadres in waarnaar je mail door wilt laten sturen. Als je e-mail door wilt laten sturen naar meerdere e-mailadressen kun je deze scheiden door middel van een komma. Klik vervolgens op Opslaan.

Stap 4: Doorsturen instellen

Let op: spam-gevaar

Sommige providers die veel e-mail verwerken, zoals Gmail en Outlook.com, hebben erg strenge spamfilters. Daardoor kan doorgestuurde mail naar deze partijen in je spam map belanden. Je kunt mail markeren als Geen spam totdat het spamfilter heeft aangeleerd dat je deze mail wel wilt ontvangen.