Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Kennisbank

Inloggen in WordPress via Plesk

Eenvoudig en veilig inloggen zonder gebruikersnaam en wachtwoord

Via de Plesk beheeromgeving kun je eenvoudig inloggen op je WordPress website. Omdat Plesk de aanmelding bij WordPress voor je regelt, hoef je deze zelf niet meer te onthouden. Hierdoor kun je jouw WordPress website beveiligen met een zeer sterk willekeurig wachtwoord.

Inloggen in de Plesk beheeromgeving

Om te beginnen dien je in te loggen in de Plesk beheeromgeving. Heb je nog geen WordPress geïnstalleerd op je hostingpakket? Volg dan het stappenplan WordPress installeren op je hostingpakket.

Inloggen

Nadat je via het klantenpaneel bent ingelogd op de Plesk beheeromgeving krijg je een overzicht van je websites te zien. Onder de voorbeeldweergave van je website vind je de knop Aanmelden. Met één klik op de knop wordt je automatisch ingelogd op je WordPress website.

Geplaatst door: Joris

Geplaatst op: 10-07-2023
Laatste wijziging: 10-07-2023

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting