Beheer geavanceerde instellingen van je website en e-mail

Bij NL Hosting maken we gebruik van Plesk webservers. Voor veel functies kun je gebruik maken van het NL Hosting klantenpaneel, zoals het aanmaken van een e-mailadres of FTP gebruiker. Wil je gebruik maken van geavanceerde instellingen, zoals bijvoorbeeld het wijzigen van de PHP versie voor je website, dan kun je hiervoor inloggen in de Plesk beheeromgeving. Dit is alleen mogelijk als je een Small, Medium of Large webhostingpakket afneemt.

Inloggen via het klantenpaneel

De Plesk beheeromgeving bereik je via het NL Hosting Klantenpaneel. Kies na het inloggen de domeinnaam waarvoor je wilt inloggen op de Plesk beheeromgeving. In het domeinoverzicht vind je onder het hostingpaket de oranje knop Plesk. Klik hierop om automatisch in te loggen in Plesk: