Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Kennisbank

Welke hostingpakket kan ik het beste kiezen?

Tips om het juiste hostingpakket te kiezen

Technisch gezien zijn alle hostingpakketten hetzelfde. Het verschil zit'm vooral in de opslagruimte. Met andere woorden: de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt bepaald in feite welke hostingpakket je kiest. Denk hierbij ook aan de ruimte die nodig is voor eventuele e-mailboxen, een e-mailbox kan namelijk al snel een paar GB groot worden en deze tellen mee aan de totale opslagruimte binnen je hostingpakket.

Weet je het niet zeker? Kies dan het small-pakket. Je kan altijd uitbreiden. Heb je nog twijfels? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Geplaatst door: Joris

Geplaatst op: 07-07-2023
Laatste wijziging: 07-07-2023

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting