Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Kennisbank

E-mail instellen op Apple MacOS

Lees je e-mail op je Apple computer

Als je je e-mail gemakkelijk wilt lezen op je Apple computer, kun je je e-mailadres instellen in Apple Mail. Volg de stappen hieronder om je mailaccount op de juiste wijze in te stellen:

Stappenplan

Open Apple Mail op je computer. Als je al een ander e-mailaccount hebt ingesteld, kun je bovenin je scherm, naast het Apple logo, op Mail klikken. Kies in het menu voor Account toevoegen. Als je nog geen e-mailaccount hebt ingesteld krijg je direct onderstaand venster te zien.

Stap 1: Open Apple Mail

Vul je naam, e-mailadres en wachtwoord in:

Stap 2: Vul gegevens in

Vul bij Server inkomende e-mail en Server uitgaande e-mail je domeinnaam in, zoals hier in het voorbeeld nlh-voorbeeld.nl is ingevuld:

Stap 3: Vul domeinnaam in

Kies welke apps gesynchroniseerd moeten worden met Apple Mail. In de meeste gevallen is Mail voldoende:

Stap 4: Kies synchronisatie instellingen

Je e-mailaccount is nu succesvol ingesteld en kan gebruikt worden in Apple Mail!

Als je naar de accountoverzicht gaat en het tabblad Serverinstellingen opent, zijn dit de juiste instellingen:

Stap 5: Klaar!
Geplaatst door: NL Hosting

Geplaatst op: 10-07-2023
Laatste wijziging: 03-06-2024

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting