Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Kennisbank

E-mail instellen in Microsoft Outlook

Gebruik Microsoft Outlook om je e-mail te lezen

Je e-mailadres bij NL Hosting kun je instellen in Microsoft Outlook, zodat je je mail gemakkelijk op je Windows computer kunt lezen. Volg onderstaande stappenplan om je e-mailaccount in te stellen:

Stappenplan

Als je al een ander e-mailaccount hebt ingesteld in Outlook, klik je linksbovenin op Bestand en vervolgens op Account toevoegen. Als je nog geen account hebt ingesteld, dan zal Outlook direct onderstaande venster laten zien. Vul hier je e-mailadres en klik op de blauwe knop om naar de volgende stap te gaan:

Stap 1: Starten met instellen

Kies in het volgende venster voor IMAP:

Stap 2: Kies IMAP

Vul bij Inkomende mail onder Server je domeinnaam in, zoals in dit voorbeelde nlh-voorbeeld.nl is ingevuld. Bij Poort vul je 993 in en bij Encryptie methode kies je SSL/TLS. Bij de Uitgaande mail is de server weer je domeinnaam. De Poort is 465 en de Encryptie methode weer SSL/TLS :

Stap 3: Voer verbindingsgegevens in

Vul je wachtwoord in:

Stap 4: Vul wachtwoord in

Je e-mailaccount is nu succesvol toegevoegd in Outlook! Sluit dit venster af en je e-mail zal gedownload worden van de server.

Stap 5: Klaar!
Geplaatst door: Joris

Geplaatst op: 10-07-2023
Laatste wijziging: 10-07-2023

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting