Het wachtwoord van je e-mailadres wijzigen

Vergeten of gehackt? Zo heb je snel weer toegang tot je mailbox

Het kan de besten overkomen: je vergeet het wachtwoord van je e-mailadres of je wachtwoord is geraden of gelekt door iemand anders. In alle gevallen is het fijn als je snel het wachtwoord van je e-mailadres kunt wijzigen, zodat je direct weer toegang hebt.

Wachtwoord wijzigen

Volg onderstaande stappen om het wachtwoord van je e-mailadres te wijzigen:

Stappenplan

Login in het klantenpaneel en klik op de domeinnaam waar het e-mailadres onder valt.

Stap 1: Login in het klantenpaneel

Klik in het menu op E-mailadressen.

Stap 2: Ga naar e-mailadressen

Klik op het e-mailadres waarvoor je het wachtwoord wil wijzigen om naar de pagina met instellingen te gaan.

Stap 3: Kies het e-mailadres

Klik in het blok Wachtwoord wijzigen op de knop Wijzigen en voer tweemaal het nieuwe gewenste wachtwoord in. Klik vervolgens op Opslaan.

Stap 4: Stel nieuw wachtwoord in

Aanpassen e-mailprogramma's

Al je je e-mailadres hebt ingesteld in een mailprogramma of op je telefoon, dien je ook daar het nieuwe wachtwoord in te stellen. Je mailprogramma zal een melding geven om het nieuwe wachtwoord in te vullen of je kunt deze zelf wijzigen in de instellingen.